Julehilsen 22. december 2006

Tidligere bunkemails til venner og bekendte

 

 

Kære venner
 

I ønskes en rigtig hjertelig fødselsdagsfest for vores alle sammens kære fætter.

Jeg vil benytte lejligheden til at sige tak til mine mange samarbejdspartnere i skoler, foreninger og bestyrelser for et spændende år - og undskylde at mine mange rejser og foredrag forhindrede mig i at møde op til mange af møderne.

Også en undskyldning til jer gamle skolekammerater og venner over at I pga. en slem juleinfluenza ikke modtog det sædvanlige trykte julebrev sidste år. Der arbejdes på her i juledagene at udbedre skaden med en dobbeltudgave. Julebrevet vil som sædvanlig i hele julen og januar tillige ligge her for jer i udlandet og andre interesserede venner.

Jeg er lige hjemvendt fra en lang rejse i USA med min kone. Endnu engang følte vi hvor befriende det var at komme væk fra den mere og mere undertrykkende og negative tænkning, vi her i Danmark udøver overfor hinanden og som vist bedst kan illustreres sådan:  


  
 

Da julen jo handler om at være gode og kærlige ved hinanden har jeg - netop inspireret af frihedsfølelsen i USA - skrevet en lille julehistorie om dette til jer herhjemme, som jeg håber I vil læse her, så vi sammen kan komme i lidt bedre julestemning i det kommende år.

Mine venner i Hvidovre moskeen vil også gerne hjælpe jer og sender jer denne invitation:  

 

INVITATION TIL LILLEJULEAFTEN
I MOSKEEN

 

Torsdag d. 23.12.04 kl. 18.00


I anledning af Julen ønsker Nusrat Djahan Moskeen, at invitere familier inden for til en aften med julehygge, mad og stille bøn. Det hører til Moskeens fornemmeste opgave at sprede kærlighedens budskab og netop denne aften er en indbydelse til socialt samvær i denne ånd.

 

Denne aften er moskeen i julehumør og vi håber at se flest muligt.

 

Tilmelding: tilsagn om deltagelse på mail; k.ahmad@mail.com / tlf. 4036 9535 / 2212 9494 .

Glædelig jul

Islams Ahmadiyya Menighed
Eriksminde Allè 2 · 2650 Hvidovre
 


Ligeledes for at fremme julebudskabet/dialogen har vi i vores forening Jødisk/Kristent/Muslimsk Forum (Interkulturelt Forum) sammen med Politiken arrangeret "Amerikanske Billeder" i Politikens Foredragssal den 11. og 13. januar. Se min web-kalender.Hvis jeg ikke ser jer til lillejuleaften i moskeen, ønskes I alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår med dette festlige julebillede fra USA sammen med Pamela, som I læste om i sidste års julebrev. Læs om den seneste dramatiske udvikling i både hendes og en anden klangruppe i det kommende julebrev.

 

De kærligste hilsner
Jacob Holdt
www.american-pictures.com

I det festlige møde og legen med de herlige mennesker Vorherre
har sendt os bliver vi alle gensidigt påvirkede af hinanden.
Sammen med lederen af USA’s største klangruppe, Pamela Berry,
ønsker jeg alle derhjemme en rigtig glædelig jul.
(foto: Coo Clux Claus, Indiana)