Bunkemail august 2008

Tidligere bunkemails til venner og bekendte

 

 
 

Indbydelse til fernisering tirsdag den 19. august kl. 18-20
med taler af bl.a. USA's ambassadør James P. Cain
og Sherin Khankan
fra Kritiske Muslimer.
Se indbydelsen nederst og print den ud for at deltage.

 
 

Du inviteres hermed til den største fotoudstilling nogensinde
om racisme, antisemitisme, islamofobi, homofobi m.fl.


Ghettoen  
 
i vore hjerter
En pædagogisk udstilling om racisme, undertrykkelse og integration

i Globus 1, Gudrunsvej 3A, 8220 Brabrand 

Kom til hjertet af "vores" ghetto i Gellerup:

”Ghettoen i vore hjerter” handler om det mørke sted i vore hjerter, som får os til at tænke negativt, bebrejdende og afstandtagende overfor
”de andre” - herhjemme især indvandrere og muslimer - hvorved vi presser dem ind i ghettoer - fysisk eller psykisk.
Dette skaber vrede og vold ”i hjertet” hos de uønskede og udstødte og dermed frygt i hjertet hos os, der undertrykker.

Dette er racismens/undertrykkelsens onde cirkel, som jeg i 800 billeder også viser eksempler på fra mange andre lande end Danmark, bl.a. USA eller f.eks. fra afrikanernes racisme mod pygmæerne og muslimers mod romaer og Ahmayyaer.
 

Vores vej til integration med hinanden:
 
Udstillingen viser i billeder og workshops hvordan integration kun kan opnås ved at vi åbner os op for hinanden og kommer hinanden i møde - der hvor vi og "de andre" befinder sig i tid, rum og personlig udvikling.

F.eks. ved at mødes til denne udstilling i hjertet af ghettoen og feste sammen med Gellerups beboere i et stort dansk "ghettogether" den 30. august kl. 14 .........hvor
Özlem Cekic, MF  sammen med Ali Kazim og Grup Kervan igen slår tonerne an (ligesom i sidste års københavnske "ghettogether" hvor 700 deltagere dansede arm i arm under det fælles integrerende Dannebrog).....

     
     
     

.........en folkefest som først slutter når Danmark er integreret!Pædagogiske workshops og premiere på ny opdateret version af "Amerikanske (spejl-) Billeder":

I udstillingsdagene vil jeg og min partner i Kritiske Muslimer,
Sherin Khankan, holde workshops for Gellerupbeboere, skolebørn og offentligheden om islam og demokrati, racisme, Ku Klux Klan og integration og der vil være forevisninger af mit nye opdaterede og - langt om længe - DIGITALISEREDE lysbilledshow "Amerikanske Billeder".


Hent hele programmet for udstilling, workshops og foredrag her.
 

Ambassadør James P. Cain og Sherin Khankan åbner:

Hvis du har mulighed for at komme til selve åbningen på næste tirsdag med taler af USA's ambassadør James P. Cain, Sherin Khankan og Rabih Azad-Ahmad bedes du medbringe nedenstående officielle invitation fra arrangøren Global City.


De kærligste hilsner

Jacob Holdt

holdt.us/to/Danish/ghettogether
american-pictures.com
Jacob@Holdt.us
Tlf. 20324412
 

 

 


 

Invitation til

Åbning af Jacob Holdts fotoudstilling

Ghettoen i vore hjerter

Tirsdag 19. august kl. 18-20
Globus 1, Gudrunsvej 3A, Brabrand

Global City Aarhus har fornøjelsen at invitere dig med ledsager til åbning af Jacob Holdt store fotoudstilling Ghettoen i vore hjerter, som vises i Globus 1 i Brabrand fra 20.-31. august 2008.

 

Udstillingen åbnes af Jacob Holdt, og der vil være taler af ambassadør James P. CainUSA,  Rabih Azad-Ahmad, formand for Århus Kommunes Kulturudvalg og Multikulturel Forening, samt Sherin Khankan, formand for Kritiske Muslimer. Musiker og skuespiller Chadi Abdul-Karim står for underholdningen, som vil blive serveret sammen med et lettere traktement.

 

Ghettoen i vore hjerter indgår i ’Global City Festival 2008 – for fællesskab og forskellighed’, som afholdes fra 19.-22. august i Universitetsparken i Århus og på en række andre lokationer. Læs mere om udstillingen og festivalen i vedhæftede foldere samt på www.globalcity.dk

 

Global City Festivalen er resultatet af et frugtbart samarbejde mellem Global City Aarhus og forskningsenheden ICON, Institut for Filosofi og Idéhistorie, Aarhus Universitet, der fra 19.-22. august er vært for en international konference om konfliktforskning, ’Understanding Conflicts – Cross-Cultural Perspectives’, www.understandingconflicts.net.

 

Bekræft venligst din deltagelse senest fredag den 15. august 2008 på mail: anne@globalcity.dk eller mobil: 20 82 06 80

 

Medbring venligst denne invitation til åbningen. Vi glæder os til at se dig!

 

 Venlig hilsen

 

 

Anne Weber Carlsen

Global City Aarhus

 

NB. Vær opmærksom på mødet ’Grænser for dialog?’, der ligger i direkte forlængelse af åbningsfestlighederne (se udstillingsfolderen).
Her kan du komme i dialog med Jacob Holdt om udstillingen, om integration og ghettoisering og om hans holdning til ekstreme grupper som Ku Klux Klan, nazister og Hizb-ut-Tahrir.