Invitation 31. maj 2007

Tidligere bunkemails til venner og bekendte

 
Invitation til integrationsfest 
 
 

I inviteres hermed til en ”Ghettogether” ved åbningen af min fotoudstilling

”Ghettoen i vore hjerter”

En udstilling om racisme, undertrykkelse og integration

i Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V

fredag den 1. juni kl. 16.


 

”Ghettoen i vore hjerter” handler om det mørke sted i vore hjerter, som får os til at tænke negativt, bebrejdende og afstandtagende overfor ”de andre”, herhjemme især indvandrere og muslimer, hvorved vi presser dem ind i ghettoer - fysisk eller psykisk. Dette skaber vrede og vold ”i hjertet” hos de uønskede og undertrykte og dermed frygt hos os der undertrykker.

Dette er racismens/undertrykkelsens onde cirkel, som jeg i 700 billeder også viser eksempler på fra mange andre lande end Danmark, især USA. Ved udstillingens åbning er da også inviteret venner fra USA’s sorte ghettoer, der vil tale om konsekvenserne af ikke at integrere hinanden.
 
Udstillingen viser hvordan integration kun kan opnås ved at vi åbner os op for hinanden og arbejder med vores racisme. Dette sker bedst ved at feste sammen med dem vi har fordomme overfor. Derfor skal ferniseringen være en sådan fest, hvor vi fejrer hinanden i en kæmpe ”Ghettogether”.
 
Jeg håber både gammel- og nydanskere vil tage hinanden under armen og danse os ind i det nye integrerede Danmark, som vi alle skal leve sammen i Jeg sørger for dannebrogsflagene og noget god musik til fælles kædedanse, bl. a. Grup Kervan og Ali Kazim.

Kom med alle i familien – også børnene. Dem vil klovnen og forsoningsarbejderen, Karsten Mathiasen
www.cirkusbelladonna.dk, underholde, mens vi integrerer Danmark. For det er jo vores børns fremtid, vi skaber, ved at feste sammen!


De kærligste hilsner

Jacob Holdt

www.holdt.us/to/Danish/ghettogether/
www.american-picturescom
Jacob@Holdt.us
 Ps. Send gerne denne mail videre til dine venner. Husk at bringe dine egne nydanske/gammeldanske venner med. (Hvis du ikke har nogle venner blandt "de andre" er der så meget mere grund til at komme :-)