Kære venner 

fra Kritiske MusIimer, Demokratiske Muslimer, Mixeurope, moskeerne samt andre interesserede, der efter 31 år og 6.500 forevisninger endnu ikke har set forestillingen:
I inviteres hermed til en privatforevisning af mit lysbilledshow:

”Amerikanske Billeder”

i Dragør Bio,
Jan Timanns Plads 1, 2791 Dragør
på lørdag den 30. juni kl. 13.
 Anledning:

Filmselskabet Zentropa, der bl.a. producerer Lars von Triers film, har fået den ide at lave en film om mit liv som anti-racist. For at rejse penge til projektet har de arrangeret denne private forestilling for interesserede investorer samt folk fra DRTV, TV2, Filminstituttet m.fl.

Jeg har ikke sagt endeligt ja til filmprojektet da jeg tvivler lidt på at jeg er en film værdig og ikke helt ved hvad instruktøren vil med den. Jeg siger i al fald kun ja hvis filmen ikke blot viser mit arbejde med racismen i USA, men nok så meget kommer til at handle om vores fælles arbejde herhjemme med den danske racisme overfor muslimerne.

Derfor foreslog producenten Valerie Saunders at jeg skulle invitere nogle af mine venner fra de muslimske og indvandrer organisationer, jeg arbejder med, til forestillingen. Jeres opbakning vil få investorerne til at indse at dette kan blive en vigtig film for integrationsarbejdet herhjemme. Filmoptagelserne vil jo bl.a. foregå under vores arbejde i Kritiske og Demokratiske Muslimer, Mixeurope, moskeerne osv.

Og til alle andre: hvis I endnu ikke har set mit lysbilledshow, som jeg normalt kun viser ude i skolerne, er dette absolut det bedste sted at se så lang en forestilling i bløde polstrede teaterstole og med alskens donerede lækkerier i pausen. Eller send dine venner, som ikke har set det endnu. Der kommer kun ca. 50 filmfolk, men vi kan jo lige så godt fylde de 140 sæder i biografen op.
 Udstillingen i Øksnehallen:

 

Lad mig også lige gøre opmærksom på at det er sidste chance i denne uge for at se min store udstilling om racisme og islamofobi i Øksnehallen. Jeg er ked af at ikke en eneste avis har omtalt denne udstilling - selv ikke Politiken og Information på trods af at udstillingen understøtter netop disse avisers anti-racistiske holdninger.
Kun
Rune Engelbreth har omtalt den her.

Du kan også se min egen
online version af udstillingen her - selvom bederummets smukke tæpper - udlånt af Mona Sheikhs far - nok bedre opleves i selve Øksnehallen. 

Nå, men jeg håber at se nogle af jer på lørdag i Dragør Bio.


 


De kærligste hilsner

Jacob Holdt

JacobHoldt@american-pictures.com

www.american-pictures.com

 

 

 

Højreklik her for at hente billeder. For at beskytte dine personlige oplysninger har Outlook forhindret automatisk hentning af dette billede fra internettet.

Højreklik her for at hente billeder. For at beskytte dine personlige oplysninger har Outlook forhindret automatisk hentning af dette billede fra internettet.