Sendt som e-mail 28. oktober 2002

 

Kommentar fra Camilla

på Kildegård Gymnasium

 

Kære Jacob

Jeg vil startet med at sige mange gange tak!!!!

Tak fordi , du som et menneske har lært mig mere på 4 timer end hvad jeg i hele mit liv ellers har oplevet.

Jeg plejer ikke at græde over ting jeg har set, og det var da heller ikke før jeg kom hjem og tænkte over hvad jeg faktisk havde oplevet igennem dagen, at jeg begyndte at græde!!!!

jeg tror faktisk ikke jeg har grædt så meget, som den dag. jeg havde det som om en eller anden havde taget en kæmpe del af mit hjerte og smidt det væk. Jeg følte at det alt sammen var min skyld. at det var de mennesker jeg har noget tilfælles med : vores hudfarve!!! Og jeg havde det dårligt af sådan ens mennesker med mig selv, havde det så dårligt med sig selv. Jeg Var skyld i alt dette, jeg støttede selvfølgelig ikke hvad jeg så , i dit show, men jeg havde da heller ikke prøvet at stoppe det , og det havde jeg det meget dårligt med.

Jeg har det dårligt med at alle disse fantastiske mennesker er døde. At et liv er blevet spildt for ingen verdens lykke.

Jeg bor selv i Gentofte og har en dejlig familie, så jeg kommer nok aldrig rigtigt til at forstå hvad der får nogle mennesker til at hade sig selv så meget at de lader det gå ud over andre. men du har åbnet en del af mig selv jeg slet ikke vidste jeg havde og det skylder jeg dig alt for. Efter at have tænkt alle de ting jeg så og hørte og efter at have snakket med min mor om hvad jeg havde oplevet i torsdag har jeg fundet frem til, at jeg ikke vil lade andres had til et andet menneske gå ud over min opfattelse om at alle mennesker er lavet af guld, og at guld aldrig ruster. Jeg har gjort det til mit personlige mål at prøve at forstå hvorfor nogle ”gemmer ” deres guld væk.

Jeg håber ikke at jeg lyder som om jeg har lavet et personligt mål der hedder ”red verden ” for det går det ikke ud på, men at hvis du kan opvirke mig , så kan jeg også påvirke andre og deres lave om på et andet mennesket liv – og det er guld vær!!!!

Så igen tak fordi at du først tog et kæmpe stykke af mit hjerte ud , men derefter erstattet det med et endnu større stykke, som jeg nu vil bære med stolthed, stoltheden ikke over at være hvid, men over at være menneske. Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke på dine fremtidig rejser, og håber du vil foresætte med at gøre dit for at vi andre skal lære mere om os selv. jeg skal lige bruge lidt mere tid på at sætte ord på nogle af de andre ting jeg har i mit hovde.

håber jeg er velkommen til at skrive hvis der skulle opstå problemer.

Camilla Banemann Andersen

Tilbage til norske anmeldelser

 Copyright © 2003 AMERICAN PICTURES