CARE DANMARK, NØRREBROGADE 68B, 2200 KØBENHAVN N, TLF. 35 36 88 58. EMAIL:CARE@CARE.DK

Støt CARE

CARE Danmarks arbejde støttes allerede af over 10.800 medlemmer og bidragydere samt en række virksomheder, foreninger og fonde.

 

Klik her og se hvordan du kan støtte

 


 

Køb CARE Julekort

 

Kunstneren Per Arnoldi har tegnet CAREs julekort. En pakke julekort á 25 kr. består af fire forskellige kortmotiver. Kortene er trykt på karton i størrelsen A5 og leveres i miljøvenligt plastfolie

 

Bestil her

 

 

 

»Vi kan alle på hver vores måde være med til at hjælpe den tredje verden ud af fattigdommen. Det kan blandt andet ske ved at bakke op om CAREs arbejde. Derfor har jeg midt i sommervarmen tegnet de fire julekort, som jeg håber mange vil købe og dermed yde en varm håndsrækning fra os i det kolde nord til de fattige i syd".

Per Arnoldi

 


 

Hænder i en cirkel

CAREs logo består af hænder i en cirkel, der rækker ind efter hinanden. De gullige og rødlige jordfarver repræsenterer den grundlæggende værdi, som naturens ressourcer er for alle mennesker på jorden. Hænderne symboliserer samarbejde og partnerskaber lokalt, nationalt og internationalt om en målsætning om en verden med håb, tolerance og social retfærdighed, hvor fattigdom er afskaffet, og hvor mennesker lever i værdighed og sikkerhed.

 

Klik her og læs CAREs Værdigrundlag

  


 

fotos

CARE takker fotografer, især Jacob Holdt og Charlotte Haslund-Christensen, som har bidraget til denne hjemmeside og dermed CAREs arbejde. 

 


 

web master

 

KONTAKT:

Lars Christensen

lars@care.dk

 


 

 

Få CAREs e-nyhedsbrev


Bliv løbende orienteret. Her kan du tilmelde dig Nyhedsbrevet, som vi sender direkte til dig via e-mail en gang om måneden.

 

Navn
Email

 


Træet i ørkenen


 

Forfatteren Carsten Jensen og fotografen Tine Harden rejste i oktober 2003 til Niger for at beskrive og fotografere et af verdens fattigste lande.

 

Det er der kommet en fantastisk bog ud af.

 

Træet i Ørkenen er en rejsebeskrivelse som er blevet til undervejs på rejsen. Tekster og billeder er snapshots, øjebliksbilleder, der dag for dag fastholder rejsens fantastiske oplevelser.

 

Bogprojektet er sat i værk af CARE som led i Børnenes Ulandskalender 2003, hvor overskuddet går til børn, der bor i Nigers ørken. Bogen kan købes til særpris gennem CARE for 148.- kr + forsendelse

 

Læs interview med Carsten Jensen

 

Bestil bogen

 


U-landskalender til CARE

 

Når du køber årets u-landskalender i banker og sparekasser går overskuddet denne gang til Projekt Ørkenbørn - et skoleprojekt i Niger, som CARE gennemfører.

 

Læs mere om projektet

 

Se og bestil undervisningsmaterialerne

 


Aktion julekort 2003

Vi efterlyser igen alle friske børn og unge til årets kampagne. Tjen op til 35% af salget, vind kontante præmier, bogpræmier og andre fine præmier for over 60.000 kr. Støt samtidig CAREs arbejde mod fattigdom i den tredje verden.

 

Aktion Julekort

 


 

CARE nedbryder fattigdom og skaber udvikling

 

CAREs projekter nedbryder den fattigdom, som præger hverdagen for millioner af mennesker i den tredje verden.

 

Her bor langt de fleste mennesker på landet, og fattigdommen tvinger dem ofte til at overdyrke den jord, som de er så afhængige af.

 

Resultatet er en udpint, gold jord og yderligere fattigdom.

 

CARE vender udviklingen og sikrer, at familierne opnår en mere sikker fødevaresituation.

 

Der indføres bedre afgrøder og dyrkningsmetoder, etableres køkkenhaver, genplantes skov, skabes alternative indkomstmuligheder og meget mere.

 

Derudover er CARE med til at sikre lokalbefolkningerne indflydelse på, hvordan naturen og dens ressourcer skal forvaltes i deres områder.

 

CARE opbygger partnerskaber med organisationer i u-landene og sørger for, at der skabes et bredt og effektivt samarbejde mellem lokalbefolkning, lokale organisationer og myndigheder om en god og fornuftig udnyttelse af naturens ressourcer. 

 

Målet er skabe varige forbedringer for både menneske, miljø og natur, og at de gode resultater rækker langt ind i fremtiden og kommer befolkningernes børn og børnebørn til gode.

 


CAREs projekter

Læs mere om det arbejde, CARE udfører i en række af verdens fattigste lande.

 

CAREs projekter