Jacob Holdt - mine artikler:
 

 Politiken lørdag 31. juli 2010


 

Søren Espersen, DF svigter integrationen,
ikke Abdul Wahid-Petersen
 

Af Jacob Holdt, bestyrelsesmedlem af
Forum for Kritisk Islam

 

 


 

Når to af mine gode venner – Søren Espersen og Abdul Wahid-Petersen – offentligt slagter hinanden (Pol. 24.7) kan jeg ikke undlade at blande mig. Jeg plejer altid at tage de svagestes parti – og jo, jeg erkender, Søren, at du og din sorte koalition står svagt i meningsmålingerne nu. Jeres ariske værdikamp mod de allersvageste tryllebinder ikke rigtig danskerne mere i takt med at især muslimske kvinder stormer ind i højere læreanstalter og demonterer alle jeres myter om deres undertrykkelse og "udanskhed". Jeg forstår at du som andre DF’er frygter og ikke ønsker denne gryende integration af Danmark og at du i din pludselige forvirring føler dig så svag og magtesløs at du må gribe til de magtesløses kampform, terror mod uskyldige, gennem en sand stening af Abdul.
 


Alligevel kan jeg ikke tage den svages parti i denne strid, som I jo fint kunne have bilagt til min fødselsdagsfest. For hvad ligner det overfor Politikens oplyste læsere at gøre Abdul og andre danske muslimer ansvarlige for det du kalder "islams dårligdomme" såsom stening, tvangsægteskaber, pigeomskæringer, kvindeundertrykkelse, bandevold, æresdrab og jihad-selvmordsbomber? Med slidte indvandrerstigmatiserende klichéer forsøger du at bombe moderne danske muslimer tilbage i middelalderens mørkeste afkroge af dit fortvivlede sind.

Stening, som er så urgammel en straf at den blev en del af jødedommen og islam (men ikke af koranen), praktiseres jo i dag kun i enkelte middelalderlige diktaturer, som danske muslimer typisk er flygtet fra. Og tvangsægteskaber, pigeomskæringer, kvindeundertrykkelse og æresdrab er ældgamle kulturtræk, der praktiseres i lige høj grad af muslimer, kristne og hinduer i visse fælles undertrykkende lokale kulturområder, som danske muslimer og hinduer igen typisk er flygtet/indvandret fra. Og selv om de ligesom danskere har svært ved at ryste deres opvækst og kultur af sig på kun en generation – særligt når du og mange danskere nægter at integrere sig med dem og derved forhindrer dem i hurtigt at få "danske" værdier – ser de det så godt som alle selv som dårlige træk ved deres oprindelige kulturer. Så hvorfor skulle Abdul skolemesterere dem offentligt gennem angreb på denne postulerede identitet – blot for at give dem endnu mere skamfølelse og brunt selvhad - når vi allerede har dig til det, Søren?

Nej, det er jo tværtimod dig, der udviser forsømmelighed overfor integrationen og danskheden ved at forsømme det store arbejde både Abdul og vi i Kritiske Muslimer udfører i det stille med at give fortrolig rådgivning om disse negative kulturmønstre. Disse opfattes af indvandrerne som så pinligt private, at offentlige vildledninger som dine udelukkende beregnet på indvandrerhadsk stemmemaksimering straks får dem til at gå i kulturel baglås. Indrømmet at mange af vore muslimer er lige så formørkede som dig ved at sammenblande kultur og islam netop fordi de i deres oprindelseslande var ofre for manipulerende mørkemænd, der som dig holder sig ved magten i islams navn.

Ligeså har bandevold og jihad-selvmordsbomber intet med islam at gøre, men er typisk de magtesløses frustrerede reaktioner på din og mange andre vesterlændinges årelange marginalisering og nedgørelse samt den deraf restimulerede sensitivitet overfor vores besættelse af historiske kolonier, hvori de indfødte f.eks. i Afghanistan allerede i 1919 blev oplært i terrorbombning af uskyldige civile af dit eget store idol, Churchill. Alligevel har jihad-terror i Europa kun udgjort 0,3% af terrorismen i de senere år. Resten var "kristen" – bl.a. folkemordet på 8000 bosniske muslimer med biskoppers velsignelse. Har du som kristen taget ansvar for det?

Bandevolden samt den sanseløse vredesvold hos brune drenge, som du og VKO og jeres sorte lejesvende i medierne på få år har skabt med jeres voldelige selvværdsknusende identitetsangreb, har herhjemme gentagne gange ført til meningsløse modsatrettede voldelige overfald på mine egne to hvide børn. Men i alle muslimske lande (udenfor krigszonerne) og blandt USA’s inkluderede muslimer rejser de fuldstændig trygt rundt.
 Så hvorfor skulle Abdul forholde sig til det som hidrører din undertrykkende adfærd og ikke islam? Ønsker du måske også at vore præster i kirkerne skal tage ansvar for de "kristne" rockeres bandevold?
Mon ikke din kone Yvonne ligesom alle andre oplyste danske jøder ville blive rasende hvis du tilsvarende anklagede dem og rabbinerne for at udvise "forsømmelighed" ved ikke at tage ansvar for at jøder i Israel stener busserne for at fastholde deres egne kvinder i undertrykkelse – for ikke at tale om deres diskrimination overfor de vantro – ikke-jøderne?

Jeg har tit slået til Søren og vi har haft megen sjov med hinanden der hvor dine falske, men stigmatiserende argumenter hører hjemme - i Jyllands-Posten. Alligevel skammer jeg mig over nu undtagelsesvis (dog helt i din egen stil) at skulle sparke til nogen som ligger ned. For en sådan "time out" synes jeg du afslører her med din middelalderlige forestillingsverden om at mennesker – muslimer såvel som andre danskere – ikke besidder evnen til at kunne forandre sig og genopfinde sig selv – f.eks. ved at løsrive sig fra de formørkede myter du og VKO kalkuleret har skabt om "muslimer" og "danskhed" gennem 9 år for kunstigt at holde jer ved magten.
 

Kære Søren, jeg og mange andre holder oprigtigt af dig og tror at også du kan række ud og ændre dig. Så rejs dig op af snavset og vær med til sammen med os andre at føre Danmark ind i globaliseringens multikulturelle århundrede med din formidable, men alt for ofte misbrugte intelligens. Spørgsmålet nu hvor din formørkede splittelsesstrategi er ved at blive sendt til nedtælling er, som du skriver om min ven Abdul, "om du har den tilstrækkelige mentale styrke til at træde i karakter og dermed ind i vor moderne tid. Det haster med dit valg!"

 


Ps. Jeg har tidligere forsvaret Søren Espersen overfor et rasende Politiks publikum. Se http://www.american-pictures.com/video/DFdebat/espersen-1.htm

Abdul Pedersens tale til min 60 års fødselsdag, hvor Søren skulle have været toastmaster, men blev nødt til at melde afbud da han den dag skulle tale i Sydslesvig:
http://www.american-pictures.com/video/party-60/abdul.wahid.petersen.htm

Se også mine drillesider om Søren og vores skriverier med hinanden:
http://www.holdt.us/to/Soeren/Espersen/

 


 Copyright © 2010 Jacob Holdt;
 

Tilbage til oversigt over mine artikler