Jacob Holdt - mine artikler:

 

Politikens debat 28. januar 2012INTEGRATIONSRING:


Indfør en trængselsring,

så vi kan møde hinanden

i busserneAf Jacob Holdt,
omrejsende foredragsholder
om integration


Hvad i alverden er det for en klynken vi lige nu hører i verdens mest forkælede land? Her kort tid efter at vi tilsluttede os klimakonferencens mål for at undgå at vore børn en dag skal barrikadere sig mod en truende trængselsring af klimaflygtninge kører vi fuldstændig i ring?


Med ideologisk og egoistisk "udenomssnak" glemmer vi jo at vi allerede har en betalings/trængselsring i København.
I min gade kunne jeg aldrig finde parkering til bilen før vi med parkometre fik fortrængt "de frække forstadsfascister og landsbytosser", der hver dag fandt det en naturgiven ret at plante deres rullende enmandsvillaer uden for min dør under arbejdet i indre by.

Så hvorfor skændes om hvem der skal dømmes ude af ringen når alt vi behøver at gøre for yderligere at reducere trængsel og CO2 udslip er at smække 30-100 kr oven i taksterne på parkometre og parkeringshuse plus firmaers "private" parkering - gradueret med faldende takster jo fjernere man parkerer fra centrum? Til inddrivelse af bøderne ansætter vi en hær af grønne klimavagter fra de mange, der blev arbejdsløse fordi VKO i ti år forsømte at investere i klimaeksport. Skattevæsnet kan tilmed opkræve direkte for virksomhedernes "private" parkeringspladser så hele diskussionen om en "social slagside" forstummer når direktøren progressivt skal betale mere end arbejderen for at blæse på vores børn fremtid.

Skulle nogen savne dagligt at sidde næsten stille på motorvejene kan vi jo som i Norge (og i USA under oliekrisen i 70'erne) indføre 80-90 km hastighedsbegrænsning. At dette reducerer CO2 udslippet, ser jeg når jeg i Norge kører 800 km på en tankfuld benzin, men i Danmark aldrig kommer over 600 km.

Ikke et ondt ord om bilfascister, jeg var selv en af de værste. Vi rummer jo alle i os både godt og ondt - en cyklist og en bilist (ikke mindst de lykkelige danskere har valget). Vi skal bare have lidt hjælp til at integrere disse to sider bedre for at opnå en mindre undertrykkende adfærd overfor andre. Få har som jeg pga. tungt foredragsudstyr kørt klimaet og verdens fattige i sænk i mine store benzinslugende, ja, "rullende enmandsvillaer" på USA's og Europas landeveje.

Men nu hvor digitaliseringen har befriet mig fra dette fordummende og ensomme ratslaveri, glædes jeg dagligt over at kunne sidde og uddanne mig under kørslen. Husk, alle Danmarks aviser, at støtte denne omlægning, for de stressede bilister har jo ikke tid til at læse jeres aviser. Eller har nu mulighed for at integrere mig med siddemanden i det fantastiske offentlige transportsystem vi er forkælede med i Danmark. Her møder jeg også mange af mine nye indvandrervenner.

Netop fra indvandrerne får jeg på festlig vis inspiration til at løse trængselsproblemet også i den korte myldretid indtil mine foreslåede grønne klimavagter får indkrævet afgifter og bøder nok til at vi kan udvide tog-og busbestanden. For hyppigt ser jeg værterne til indvandrernes store bryllupper og fester stolte komme skridende igennem festlokalet med et par flasker alkohol højt hævet i armene til de få "danske" venner, de har. Så klapper alle bifaldende idet de af mange års erfaring ved at først derefter løsner de ellers så mutte "danskere" op og begynder at integrere sig.

Så hvorfor ikke indrette ståpladserne i tog og busser i myldretiden ligesom engelsk pubber, hvor ingen jo har problemer med at stå mast sammen i timevis efter fyraften? Lok folk væk fra bilerne ved at gøre det ligeså festligt i myldretiden at tage med den lokale tog- eller buspub, hvor konduktøren mod et klip i "boardingkortet" skænker en genstand eller to op til de stående - nok til at disse "sure klynkende danskere" på statens regning begynder at integrere sig socialt med hinanden, men selvfølgelig ikke så meget at de ikke kan køre videre på cykel eller i bil fra endestationerne - der nu pludseligt ikke kan ligge langt nok væk fra hovedstadens trængsler. Gratis, ja, for hvad har man egentlig en velfærdsstat til hvis ikke for engang imellem at kunne nulstille dens høje afgifter i velfærdens øjemed?

På den måde kan passagerne også komme så genopladede og opløftede hjem efter en hård dags arbejde at de langt mere effektivt end de stressede bilister magter at integrere sig med deres egne ægtefæller og børn. Og hvilken bedre integration kan vore børn få end når vi på den måde opmuntres til at integrere os lidt mere med hele deres fremtid - frem for med vor egen, åh så klynkende og snæversynede øjebliksegoisme?

Når vi således på ægte dansk vis har demonstreret hvor let man kan nedsætte CO2 udslippet ved hjælp af lidt C2H5OH udslip, kan regeringen sælge klimakonceptet videre til verdens andre trængende storbyer - bortset måske de muslimske dersom vi ikke endnu engang vil risikere at miste smøreksporten :-)

ps. Hvorfor ændrer regeringen ikke samtidig navn til det mere spiselige "A-BØF'erne" (med bogstaverne fra valgkampen parallelt med VKO's) idet vælgerne jo derefter alt efter smag kan gøre dem så røde som de ønsker dem og i al fald - efter den anbefalede drink eller to - får langt lettere ved at skylle dem ned end det tungebrækkende "S-R-SF"?

 

Læs min uddybende artikel om
vores klimaracisme her

 

Copyright © 2012 Jacob Holdt;

 

Tilbage til oversigt over mine artikler