Jacob Holdt:
Mine foredrag 


 

Et roadshow med Henrik Fogh

Rasmussen og Jacob Holdt

 

”Er USA et land præget af racisme, fattigdom, sygdom og kriminalitet? Eller bliver de negative sider i det amerikanske samfund overdrevet i den danske debat? Hvad kan Danmark lære af den amerikanske samfundsmodel, og hvad kan amerikanerne lære af Danmark?

Jacob Holdt og Henrik Fogh Rasmussen tager udgangspunkt i disse spørgsmål i et show med hver deres præsentation og efterfølgende debat.

Henrik Fogh Rasmussen, søn af Anders Fogh Rasmussen, er forfatter til bogen Amerikanske Tilstande. Han har boet i USA siden 2000.

De to foredragsholdere debatterede med hinanden i radio og TV adskillige gange i 2007. De havde aldrig mødt hinanden før, men blev så gode venner, at de besluttede sig for at lancere et ”road show” sammen. Resultatet er et energisk og underholdende show spækket med indtryk og fakta fra USA, hvor Jacob Holdt og Henrik Fogh Rasmussen konstant udfordrer både hinanden og tilhørerne.

Se en kortere debat imellem os i Deadline

Bemærk: Henrik skal hentes fra USA til hvert foredrag og det kan blive en bekostelig affære efter at han er flyttet til Midtvesten. Han kan dog ofte kombinere det med noget konsulentvirksomhed i Europa.Tekniske krav:

Da jeg af miljømæssige årsager altid prøver at bruge offentlig transport til dette og mine andre PowerPoint foredrag, bedes arrangøren ca. en halv time før have stillet en video projektor og et lærred op. Lærredet bør stå/hænge så højt oppe at alle i salen kan se bunden af videobilledet hen over hovedet af publikum foran. Er der mere end 50 tilskuere bør der også være mikrofon.

Tilbage til mine andre foredrag


Copyright © 2011 Jacob Holdt; All rights reserved.  

     
 
 

 

 
 
 
 
 
 
  

    Introduktion
Showet
Bogen
AnmeldelserBookning Fotogalleri
Racisme Artikler Lyd og video
Kontakt og kalender
Jacob HoldtKontakt og kalender