Jacob Holdt
 - kronikker, artikler og taler
 
 

Om homoseksuelle og seksualitet:
 


Totalitært frisind
Bør indvandrere anerkendes som politiske kandidater når de kommer med bagstræveriske synspunkter fra den Tredje verden omkring dødsstraf og homoseksuelle?

Invitation til Louise Frevert
Opfordring til at tage med mig på dannelsesrejse i USA efter skandalen om de racistiske indlæg om muslimer på hendes hjemmeside.

Dansk tolerance på udsalg
Et eksempel på hvor undertrykkende det berømte danske frisind er overfor homoseksuelle.

Lever vi op til menneskerettighederne?
Tale på Rådhuspladsen om hvor svært det er at leve op til ånden i menneskerettighederne. Særligt overfor bøsser og lesbiske.

Jorden er en syndefuld sang
Hvordan skal vi forholde os til lande med anderledes frie seksuelle mønstre end vores?

AIDS-hysteriet i USA og her
Jeg var på turné i USA, da jeg opdagede, at mine kirtler var hævede. Jeg blev bange - indtil jeg opdagede, at det, jeg led af, ikke var AIDS, men AIDS-hysteri.

Hvem tør kaste den første sten?
Under folketingsvalget 2007 kastede næsten samtlige danske medier og politikere sig ud i en heksejagt på en fuldstændig uskyldig 25-årig dansk pige ved navn Asmaa Abdol-Hamid. Dette er en anklage mod venstrefløjens racisme i den anledning.

Muslimer og homoseksualitet
Jeg svarer Søren Espersen på hans påstand om at muslimerne vil tage homoseksuel frihed væk med at påpege hvordan danske bøsser tager til arabiske lande som sexturister.

Kampen bag ”Milk” for de homoseksuelles frihed
Jeg fortæller om hvordan jeg var med i bøssebevægelsen fra starten - inden aktivisten Harvey Milk kendt fra filmen "Milk" kom ud af skabet.

AIDS og udbytning i Namibia
Under en rejse i Namibia fik jeg AIDS-døden tæt på ved at bo hos ofrene i slumkvartererne og dagligt se begravelsesoptog i gaderne.

 

 


 


 


 

Artikler - andre emner herunder
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 1997 AMERICAN PICTURES; All rights reserved.