- mine medlemskaber 
 

Man melder sig ind i foreninger for at få indflydelse. Her kan du se hvordan jeg har fået lidt indflydelse i forskellige foreninger:
 

KGB

Det var ikke svært at blive medlem. Alt hvad man behøvede at gøre var blot at lave et stort fodarbejde med at fotografere USA's
militære anlæg her - eller her - og vise at de er de rene Potemkinkulisser.
Er vist nok stadig medlem under kodenavnet "præst", men da deres computersystem brød totalt sammen i 1992 er der gået kludder i kartotekerne.

Ifølge min danske chef, kammerat Gordievsky, som hoppede af, læste topchefen i Moskva, Andropov, personligt den udgave af mit show-manuskript (som jeg havde fået forhåndsgodkendt af præsident Carters udsendte) og blev så rørt at han senere som Sovjetunionens øverste leder lagde kursen om mod den opblødning, som førte til kommunismens fald.

Jo, jo, jeg har det skam alt sammen fra den mest troværdige inside kilde!

 

 

 

 

 

 

Ku Klux Klan

Det er ikke så svært at blive medlem af Ku Klux Klan som du måske tror. I den ene klangruppe flyttede jeg bare ind hos klanlederens kone mens han var i fængsel og hjalp hende med at få orden i medlemskartoteket, som lå
spredt i vores soveværelse - og skrev så mig selv ind på et af medlemskortene.
 

I den anden klangruppe bor jeg normalt hos klanlederens taleskribent og sekretær, dobbeltmorderen og hjernen bag det hele, Raine. Da jeg bad om at blive medlem sagde hun først nej, som du kan se her, idet de har en regel om at indvandrere ikke kan blive medlemmer. "Men da du har gjort så stort et arbejde for KKK vil jeg indkvartere dig i mit kontor og vende det blinde øje til mens du selv ordner sagen i vores medlemskartotek på computeren."

Hvad er fordelen ved et medlemskab? Jo, man får indflydelse og en masse herlige nye venner. Da jeg havde hjulpet klanlederen ud af fængsel fra en dom på 130 år, var
han så taknemmelig at han gjorde mig til Ku Klux Klans officielle webmaster. Da dommeren havde beslaglagt begge hans huse, havde klanen ingen penge til en hostmaster, hvorfor jeg tilbød at "hoste" og lave hjemmesiderne.
Så nu har i mig som garanti for at der ikke kommer noget racistisk eller anti-semitisk på KKK's hjemmesider mere. 

Til gengæld arbejder klanlederen nu også for mig. Da han hørte at jeg bruger sorte
ghettokriminelle til at sælge mine bøger, sagde han: "Jeg har et synderegister mindst lige så langt og kan ikke få arbejde med min straffeattest. Hvorfor laver du ikke også positiv særbehandling for os fattige hvide?" Så nu kører også USA's største klanleder rundt og sælger Amerikanske Billeder fra sin bil!

Det kan dog være lidt besværligt hele tiden at skulle stå til rådighed. Da jeg for nylig var på
rejse i Syrien fik jeg pludselig en sms fra klanlederens kæreste: "Vil du øjeblikkeligt fjerne mit telefonnummer (som var klanens officielle) fra hjemmesiden. Jeff opførte sig ikke ordentligt, så jeg var nødt til at smide ham ud." 
Så måtte jeg midt i ørkenen - kun 120 km fra Bagdad - til at finde en Internetcafe for at redigere hjemmesiderne for USA's (ifølge FBI) "største og farligste klangruppe."
Jo, man har jo kun det sjov i livet man selv laver!


Kritiske Muslimer

Er også webmaster for Kritiske Muslimer, hvor jeg tilmed sidder i bestyrelsen som eneste ikke-muslim. Her valgte jeg at blive medlem fordi det nok er den danske forening, der har de smukkeste kvinder. Det har også Hizb-ut-Tahrir fundet ud af, så de sender altid en hel flok mandlige bejlere til vores møder. Men vore dygtige kvinder får dem altid med kærlig imødekommenhed hurtigt gjort ganske mundlamme.
Vil man som jeg gerne gøre et godt stykke græsrodsarbejde med at nå fundamentalisterne er dette altså det rette forum.

 

Eventyrklubben

Dette er en ærværdig pensionistklub, men da det er en lukket klub tør jeg ikke at udtale mig om den.

 

 

mere kommer....

Amnesty International

Ligestillingsrådet

PEN

Forfatterforeningen

DIS-Danmark

Foreningen til moskebyggeri

Augustan Society

Falck

Naturfredningsforeningen


Med venlig hilsen

Jacob Holdt

 

- andre emner herunder:

Mit arbejde for CARE - om bl. a. Bolivia-showet.

Slægtsforskning  - mine rødder 4000 år tilbage i tiden.

Mine kronikker og artikler  

Min familie

Andre skriverier om massemordere o.a. til venner i USA

Blafning - oversigt over de 206.000 km jeg har blaffet

Min virtuelle kirkegård - mindested for afdøde venner

Min verdenshistorie - skrevet til min datter

Min samling af e-mail jokes

  This page in Emglish

Copyright © 1997
AMERICAN PICTURES; All rights reserved. 

    
    Introduktion
Showet
Bogen
Fotogalleri
Anmeldelser
Bookning
Racisme
Kalender
Jacob Holdt
Hjem