Anmeldelser og omtale


HVIS IKKE Holdt er en upåagtet reinkarnation af Jesus, er han i hvert fald det mest evangeliske menneske jeg endnu har været ude for. Han er det blandt andet ved at han viser hvilken kolossal politisk kraft der ligger i at kunne elske sine medmennesker. 
At kunne dømme så hårdt og klart og dog ikke dømme noget enkelt menneske fra muligheden for at kunne elskes og kunne leve et andet liv, det er hvad der gør denne bog enestående både i billede og tekst.
 
Anmeldelse af Thomas Bredsdorff i Politiken 

 

Selv om afstanden på både den ene og anden måde er stor fra Danmark til de sorte amerikaneres elendighedsområder, kan en ægte solidaritet kun opbygges og udvides igennem større indsigt og forståelse. Og når det gælder den opgave, har Jacob Holdt ydet et bidrag af helt enestående værdi. Ingen, der læser - eller måske snarere oplever - denne bog, kan forblive uberørt.
Anmeldelse af Torben Krogh i Information”Jacob Holdt er selvskreven til Nobels fredspris, så er det sagt”.  En kunstner ser en kunstner. Professor ved Kunstakademiet, Erik Steffensen om fotograf Jacob Holdts nye bog fra 2007 "United States 1970-75" og hans billeder i almindelighed.
Anmeldelse af Erik Steffensen i Weekendavisen


 


 

- andre emner herunder:

Anmeldelser af mine museumsudstillinger

De mest akademiske analyser af mine billeder

Omtale i større amerikanske aviser  

Amerikanske universitetsblade

Amerikanske elevers stile og breve

Amerikanske anmeldelser af bogen

Danske anmeldelser af bogen

Norske anmeldelser

Interviews med mig

Body Shop's Anita Roddick om rejsen med mig

Evt. danske anmeldelser af lysbilledshowet

-  det har aldrig været anmeldt i danske aviser! 

 

   

 
This page in English
 

Copyright © 1997 AMERICAN PICTURES; All rights reserved.